Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Blog

Het feelgood ritueel

Zo goed als ik me nu voel, heb ik jaren niet gehad. Ik heb een mentale en emotionele verandering ondergaan. Iets wat ik nooit gedacht had dat dit kon. Nu zul jij je misschien afvragen hoe ik dat heb gedaan. Nou, dat ga ik je vertellen maar daarvoor zal ik een stukje vertellen van mijn verleden.

Lees meer »

Conventie Brussel

Wat geweldig om zoiets mee te maken. Iets wat ik vroeger nooit zou doen, maar nu wel gedaan heb. Ik zat in een verandering, deze conventie heeft weer iets toegevoegd.

Lees meer »

Vlinders

Een beetje over de vlinder. Omdat ze ook een rol spelen bij het bestuiven van planten. Het is een insect die er erg mooi uitziet.

Lees meer »

Toen ik begon met mijn opleiding essentiële olie

Ik heb de cursus bloesemremedies gedaan. Daar ben ik in aanraking gekomen met de essentiële olie. We hadden ook een stukje over de olie in onze cursus dat je het goed kunt combineren met de remedies en de celzouten. Er was ook iemand in de cursus die had de cursus aromatherapie al gevolgd. Ze was er gewoon helemaal weg van. Dit trok me over de streep, deze cursus wil ik gaan volgen.

Lees meer »

Verdriet om het konijntje

Deze blog plopte op. Eentje die ik 3 jaar geleden had geschreven. Mijn oudste heeft nu weer een cavia. Iets dat haar altijd trok. De jongste twee dames vonden konijntjes toch liever en knuffeliger.

Lees meer »

Onze Valkparkiet Kuifje

Ons valkparkiet Kuifje is bij ons gekomen toen onze jongste pasgeboren was. Kuifje is nu pas 16 jaar geworden. Ik hoop dat we hem nog wat jaartje hier hebben. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn Kuif op zijn kopje.

Lees meer »

Mijn eerste sauna bezoek

Ik was er nog nooit geweest tot voor 1 jaar geleden. Het ligt net een half uur rijden van bij mij. Ik ga sinds 3 jaar wel eens zwemmen bij Carolusthermen in Aken. Naar de sauna ga ik er niet want ik hou toch liever mijn badkleding aan. 

Lees meer »

Mijn huisdieren en allergie

Ik ben dol op dieren, heb dan ook altijd een hond, kat en konijn gehad als huisdier. Op de foto staat mijn konijn, mijn lapjes kat waar ik de naam niet meer van weet. De kleine hond was van mij haar naam was Snoetje, dan onze collie Marco. Hij ging dan ook vaak met mij en mijn moeder in de ochtend de krant mee rond brengen. Hij liep steeds naast mij.

Lees meer »

Schoolvakantie

Schoolvakanties in België zijn soms net anders als in Nederland en Duitsland. Van de Duitse vakanties verschil merken we niet zo veel. Eerder die van Nederland. Waarom denk je dan?

Lees meer »

Flinke regenbui

Ik kwam deze foto tegen. Deze is van 2 jaar geleden toen onze jongste 14 jaar werd. De dag dat we haar verjaardag vierden. Dat is eigenlijk altijd op een zondag, dan hebben de meeste van de familietijd. Het zag eruit dat het mooi weer bleef. Maar helaas verkeerd.

Lees meer »