Blog

Vitamine D

Wanneer de zon aan de hemel straalt, voelen we ons vaak energieker en gelukkiger. Dat komt niet alleen door het warme gevoel op onze huid, maar ook door iets dat 'vitamine D' wordt genoemd. Dit kleine vitamientje speelt een grote rol in ons lichaam en onze gezondheid.

Lees meer »

De kracht van vitamine C

Welkom bij mijn blog over Vitamine C Tabletten en hoe ze je kunnen helpen om je dagelijkse energie te verhogen. In deze blog ga ik dieper in op het belang van vitamine C voor je lichaam en hoe vitamine C tabletten een handige aanvulling kunnen zijn op je voeding. Ik zal je ook informeren over welke voedingsmiddelen rijk zijn aan vitamine C en hoe je ervoor kunt zorgen dat je voldoende van deze essentiële voedingsstof binnenkrijgt. Hoewel ik geen medische claims of adviezen kan geven, deel ik graag wat algemene informatie over vitamine C en hoe ze kunnen bijdragen aan je algehele welzijn. Laten we meteen beginnen.

Lees meer »

Een krachtige poedervormige drank voor gezonde botten en meer

Vandaag duiken we in de wereld van MegaCal, een heerlijke poedervormige drank die speciaal is samengesteld om je lichaam te voorzien van een unieke mix van calcium, magnesium, mangaan en vitamine C. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je botten en bloedvaten gezond te houden en je zenuwstelsel goed te laten functioneren, dan is MegaCal de ideale keuze. Hoewel ik geen medische claims of adviezen kan geven, deel ik je graag wat algemene informatie over deze belangrijke voedingsstoffen en hoe ze kunnen bijdragen aan je algehele welzijn. Laten we meer te weten komen over de voordelen en de smakelijke eigenschappen van deze drank.

Lees meer »

Hoe water mijn lichaam veranderde

Ik wil jullie graag meenemen op een reis die mijn leven heeft veranderd de "Challenge Gezonder Drinken". Enkele jaren geleden was ik een van die mensen die te weinig water dronk, eerlijk gezegd, ik vond water gewoon niet lekker. Maar dat veranderde allemaal toen ik besloot om zelf de uitdaging aan te gaan en meer water te gaan drinken. En wat een verschil heeft dat gemaakt!

Lees meer »

Een betoverende reis naar natuurlijk welzijn

Mijn betoverende reis in de wereld van essentiële oliën begon toen ik me inschreef voor een cursus bloesemremedies. Tijdens deze cursus werd ik voor het eerst blootgesteld aan de magie van essentiële oliën, het opende mijn ogen voor een geheel nieuwe wereld van natuurlijke remedies. De docent wees erop hoe goed de oliën samengaan met bloesemremedies en celzouten, waardoor ik nog meer geïntrigeerd raakte.

Lees meer »

Een onvergetelijke reis met mevrouw en meneer

Als tiener stapte ik nietsvermoedend het bos in voor een speurtocht, me totaal niet bewust van het magische avontuur dat daar op mij wachtte. Het begon toen ik het echtpaar Prins leerde kennen toen ik 13 jaar was, die mijn leven op een unieke manier zouden beïnvloeden

Lees meer »

"Terug in de tijd: Herinneringen aan verhalen en avonturen"

Ik heb besloten om het nog eens te proberen: elke maand een blog te schrijven. Dus, met nieuwe energie ga ik proberen regelmatig een blog te schrijven. Als kind schreef ik veel verhalen, en hoewel ik niet al mijn creaties meer heb, kan ik jullie wel meenemen op mijn huidige reis, misschien ook deels naar het verleden.  

Lees meer »

"De vlinder: Kleurrijke bestuivers en bewoners van de natuur"

In de betoverende wereld van insecten neemt de vlinder een bijzondere plaats in. Met hun elegante vleugels en levendige kleuren zijn ze een lust voor het oog. Maar naast hun schoonheid spelen Vlinders een belangrijke rol bij het bestuiven van planten, wat essentieel is voor het behoud van onze ecosystemen.

Lees meer »

Natuurlijke wonderen in mijn tuin

Mijn ontmoeting met de kolibrievlinder was als een betoverend sprookje in mijn eigen achtertuin. Vorig jaar zag ik daar een prachtige vlinder die ik nog nooit eerder had gezien. Het was een merkwaardig wezentje, anders dan alle andere vlinders die ik kende. Ik wilde graag meer te weten komen over dit mysterieuze diertje, dus ik deelde mijn foto en video online om anderen om hulp te vragen. En zo begon mijn fascinerende reis in de wereld van de kolibrievlinder.

Lees meer »

Hoe word Fibromyalgie ervaren

Dit is een stukje dat ik jullie wil laten lezen. Ik weet helaas niet wie het geschreven heeft. Maar ik kom het geregeld tegen. Ik heb in mijn vorige blog geschreven dat ik ook fibromyalgie heb. Daarom wil ik dit stukje dan ook even met jullie delen. Deze persoon heeft het perfect omschreven.

Lees meer »

Mijn reis met Fibromyalgie: De ontdekking van alternatieve therapieën

Als ik terugkijk op de afgelopen jaren van mijn leven, zie ik een hobbelige reis die begon met mysterieuze klachten en uiteindelijk leidde tot de diagnose fibromyalgie. Hoewel het een opluchting was om eindelijk te weten wat er met mijn lichaam aan de hand was, was het ook een uitdaging om te leren omgaan met deze aandoening die mijn leven beïnvloedde. Mijn weg naar verlichting bleek onconventioneel te zijn, maar bood me uiteindelijk hoop en herwonnen controle.

Lees meer »

Het feelgood ritueel

Zo goed als ik me nu voel, heb ik jaren niet gehad. Ik heb een mentale en emotionele verandering ondergaan. Iets wat ik nooit gedacht had dat dit kon. Nu zul jij je misschien afvragen hoe ik dat heb gedaan. Nou, dat ga ik je vertellen maar daarvoor zal ik een stukje vertellen van mijn verleden.

Lees meer »

Mijn bijzondere valkparkiet Kuifje

Nu een verhaal over mijn bijzondere valkparkiet Kuifje. Hij kwam in ons leven toen mijn jongste net geboren was, en nu is hij alweer 17 jaar oud. Wat vliegt de tijd! Ik hoop dat we nog vele jaren van zijn gezelschap mogen genieten. Zijn naam heeft hij te danken aan de schattige kuif op zijn kopje, die hem een uniek uiterlijk geeft.

Lees meer »

Mijn onvergetelijke avontuur op de conventie in Brussel

Als ik terugkijk op mijn leven, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik een enorme transformatie heb doorgemaakt. Een transformatie die ik vroeger nooit voor mogelijk had gehouden, maar die me heeft geleid naar een wereld van essentiële oliën en natuurlijke geneeskunde. Dit avontuur begon na een ingrijpend ongeval dat mijn leven op zijn kop zette, en het heeft me naar onverwachte hoogtes gebracht.

Lees meer »

Het verlies van een konijntje

Ik zit hier, omringd door herinneringen. Drie jaar geleden schreef ik een blog over onze geliefde huisdieren. We houden van dieren in ons gezin, dat is zeker. Een cavia voor mijn oudste, twee lieve konijntjes voor mijn jongste dochter Sally, en mijn eigen gevleugelde vrienden - twee grijze roodstaarten en een vrolijke valkparkiet.

Lees meer »

Mijn eerste sauna bezoek

Ik kan het me nog goed herinneren, het was ongeveer een jaar geleden dat ik voor het eerst naar de sauna ging. Het was eigenlijk niet iets waar ik eerder aan gedacht had, maar het ligt slechts een half uur rijden van mijn huis. Normaal gesproken ging ik al drie jaar lang af en toe zwemmen bij Carolusthermen in Aken. Ik voelde me daar comfortabel omdat zwemmen met badkleding mogelijk was, maar naar de sauna gaan zonder badkleding leek me niet zo prettig.

Lees meer »