Mijn verhaal: Mijn passie en missie

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 13:02

Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen over waarom ik dit werk doe en hoe ik mijn leven heb veranderd om gezonder en gelukkiger te zijn, zowel voor mezelf als voor mijn dierbaren.

Een paar jaar geleden waren we betrokken bij een aanrijding dat mijn leven opnieuw op zijn kop zette. Gelukkig waren mijn man en kinderen ongedeerd, maar ik voelde me fysiek en emotioneel niet goed. 

Een bekende verwees me naar een therapeute die me ongelooflijk heeft geholpen. Bij haar ontdekte ik celzouten en bloesemremedies. Deze natuurlijke middelen bleken mijn lichamelijke klachten te verminderen, maar het kostte tijd. Toen ik mijn weg naar herstel vond, moedigde ze me aan om Reiki te volgen, en dat was een keerpunt voor mij. Ik voltooide Reiki niveau 1 en later niveau 2.

Gedurende die tijd bleef ik de celzouten en bloesemremedies gebruiken en begon ik me beter te voelen. Het zorgde ervoor dat ik me realiseerde dat ik anderen wilde helpen om ook hun welzijn te verbeteren.

Ik besloot me aan te melden voor cursussen over celzouten en bloesemremedies, en ik was vastberaden om te gaan, ondanks een schouderblessure die me het autorijden verbood. Mijn man steunde me volledig en bracht me naar de trein voor de cursus. Het was een geweldige ervaring en ik ben dankbaar dat ik die stap heb gezet.

Na de cursussen begon ik zelf de juiste celzouten uit te zoeken die bij mij pasten, ik gebruik ze nog steeds elke dag. Mijn gezondheid verbeterde gestaag en ik voelde me steeds beter. Dit was iets wat ik met anderen wilde delen.

De kennismakingsdag voor bloesems was net zo boeiend, en ik kon niet wachten om de opleiding te beginnen. Ik leerde hoe ik bloesems kon selecteren op basis van kaarten en klachten, en ontdekte dat bloesems op het bewustzijn werken. Het was een jaar vol nieuwe inzichten.

In de opleiding van de bloesemremedies leerden we over essentiële oliën, en ik was meteen gefascineerd. Ik had mijn opleiding nog niet afgerond van de bloesemremedies, ik was al begonnen met de opleiding aromatherapie. Deze oliën zijn nu niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik gebruik ze in mijn diffuser, als spray om mee te nemen, en ik maak zelfs rollers voor mijn huid. Ze hebben een positief effect op mijn lichaam en geest.

Dit alles leidde me naar Young Living, waar ik verliefd werd op hun oliën en andere natuurlijke producten. Ik begon mijn huishouden gifvrij te maken met hun producten, vooral de Thieveslijn. Ik had altijd al een probleem met de oude schoonmaakspullen vanwege de sterke chemische geur die me misselijk maakte. Mijn handen voelden beter aan en ik voelde me veel gezonder.

Maar Young Living heeft zoveel meer te bieden dan alleen oliën en schoonmaakproducten. Ze hebben een breed scala aan producten voor schoonheid en welzijn.

Deze veranderingen in mijn leven doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ik wil hen leren om gezond en natuurlijk te leven zonder afhankelijk te zijn van schadelijke chemicaliën.

Als jij ook geïnteresseerd bent in een gezondere levensstijl, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website of me te mailen als je vragen hebt. Ik help je graag op jouw reis naar welzijn.

Onthoud, luister naar je hart en volg je gevoel. Het heeft mijn leven getransformeerd, en het kan dat ook voor jou doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.