Wie ben ik?

Mijn naam is Francisca de Vreede en ik wil graag iets meer vertellen over mezelf en mijn achtergrond. Ik ben getrouwd en moeder van vier geweldige kinderen. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het prachtige dorpje Vijlen, gelegen in het schilderachtige Nederlandse Limburg. Toen ik mijn man ontmoette was hij aan het bouwen in België en in 1999 zijn we verhuisd.

Ik was zestien en had mijn laatste examendag, een dag wat mijn leven negatief veranderde. Ik werd aangereden toen ik op mijn brommer zat, waarbij ik verschillende blessures opliep. Enkele jaren na de geboorte van mijn kinderen kreeg ik de diagnose fibromyalgie, een aandoening die mijn dagelijks functioneren beïnvloede. Samen als gezin zijn we ook getroffen door een aanrijding, waardoor mijn klachten verergerden en mijn arts zei: ga op zoek naar alternatieve of holistische behandelingen.

In mijn zoektocht naar verlichting kwam ik terecht bij een therapeute die gebruikmaakte van alternatieve behandelmethoden zoals magnetiseren, Schüssler Celzouten en bloesem remedies. In eerste instantie was ik sceptisch en wist ik niet goed wat ik ervan moest denken. Tot mijn verbazing begonnen mijn klachten echter af te nemen en voelde ik me steeds beter in mijn vel.

Geïntrigeerd door deze positieve resultaten besloot ik me verder te verdiepen in deze benadering van gezondheid en welzijn. Mijn therapeut moedigde me aan om meer te leren over de verschillende technieken en behandelingen. Zo begon ik met het leren van reiki, een vorm van energietherapie, gevolgd door de studie van Energetische therapie, Bloesemremedies, Aromatherapie, Acces Bars en uiteindelijk de toepassing van Schüssler Celzouten.

Tijdens de corona besloot ik mijn kennis verder uit te breiden en volgde ik de cursus RefleX Natuurlijk (w)eten, waardoor ik me ook op het gebied van voeding ben gaan specialiseren. Nu ben ik dan ook voedingscoach, omdat ik anderen wil helpen om een gezonde en gebalanceerde levensstijl te bereiken.

Het is mijn passie geworden om mensen te begeleiden op hun weg naar fysiek en emotioneel welzijn. Door mijn eigen persoonlijke ervaringen met chronische pijn en fibromyalgie begrijp ik de impact die deze aandoeningen kunnen hebben op iemands leven. Ik geloof sterk in de kracht van holistische benaderingen en alternatieve therapieën om het lichaam en de geest in balans te brengen.

Als je op zoek bent naar ondersteuning bij het omgaan met fysieke klachten, stress of emotionele blokkades, ben ik er om je te helpen. Samen kunnen we werken aan het vinden van de beste behandelingen en benaderingen die passen bij jouw unieke behoeften en doelen. Neem gerust contact met mij op en laten we samen aan jouw welzijn werken.