De Itovi scan

Wat is een Itovi scan?

De itovi scan is een lichaamsscanner die kijkt wat jij op dat moment van de scan nodig hebt. Zo kun jij het gericht aan de slag om je lichaam terug in balans te krijgen. De Itovi scan is een klein apparaatje dat in je hand past.

Wat doet de Itovi scan?

De scanner stuurt elektronische frequenties naar je lichaam die 273 punten scant en deze vergelijkt met de frequenties die in de oliën zitten. Deze scanner heb jij dan in je hand op het moment dat hij scant, dit duurt slechts 2 minuten.
Vervolgens komt er een overzicht naar voren waar jouw disbalans op jouw lichamelijk en op emotioneel gebied is. Hij stelt GEEN diagnose, maar een ondersteunend advies. Dan krijg je een aanbevelingen van 3 (korte scan) tot 10 producten (uitgebreide scan) van essentiële oliën om te smeren, inhaleren (verdamper via een diffuser) of supplementen.
Met dit overzicht zie je welke olie nu het beste kunt inzetten voor je emotie en je lichaam. Zodat je deze kunt ondersteunen naar een gezond welzijn op lichamelijk en emotioneel gebied.
Het overzicht wordt naar jou gemaild. Zo kun je de uitkomst van de scan en aanbevelingen nog eens op je gemak nagelezen thuis.

Wanneer een Itovin scan?

Op wie kun je deze scan toepassen?

  • Als je terug in balans wilt komen.
  • Wanneer je aan jezelf wilt werken.
  • Heb je het gevoel dat je vast zit.
  • Je niet weet wat je lichaam wilt.
  • Je niet weet wat je kind of huisdier nodig heeft.
  • Volwassenen (ook bij zwangerschap)
  • Kinderen
  • Honden
  • Katten
  • Paarden en pony’s

Disclaimer:
De Itovi scan is geen apparaat dat diagnoses stelt, het geeft je alleen een wellness plan zodat je terug in balans komt. Ik ben geen arts, ik
geef geen medisch advies.

Hoe en wat voor een Itoviscan afname?

Consult 30 min
Korte scan € 15,- per persoon
Uitgebreide scan € 25,- Per persoon

Er is ook een mogelijkheid om een infoavond te houden. Word jij gastvrouw krijg je deze scan gratis, voor de deelnemers kost deze scan dan € 10,-  (minimaal 6 personen). Neem dan even contact met mij op en dan bespreken we alles. 

Na de bespreking van de uitslag van de scan is het mogelijk een roller of sprayflesje te bestellen, deze neem je die dag ook mee naar huis. Maar je kunt ook 5 ml flesjes pure olie bestellen. Er zijn twee mogelijkheden voor deze olie te bestellen die ik dan met je bespreek. 

Kosten voor een:
Roll on 10 ml € 10,-
Sprayflesje 30 ml € 15,-

 

Kijk in de webshop of mail me voor een scan in te plannen

Zelf de Itovi scan aanschaffen, gebruik dan deze link: Itovi scan bestellen