Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Engelen & Oliën kaartendeck

Ga aan de slag met deze kaartset van 60 Engelen & Oliën. Werk aan je mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Hef blokkades op die op je weg zitten, zodat jij gemakkelijker je pad kunt bewandelen.

In ons leven gebeurt zoveel, laat de Engelen & Oliën je begeleiden op je pad.
Zit het even tegen en je weet het gewoon niet meer.  Zit je even niet lekker in je vel, of er gebeurt op dat moment iets onverwachts en je weet even niet hoe je met de situatie moet omgaan. Ga aan de slag met deze kaartenset en laat je begeleiden.

Trek na behoefte dagelijks, wekelijks of maandelijks een kaart en ga met die olie aan de slag die op de kaart staat. Dit door de olie te cuppen of diffusen of smeren op je lichaam. Je kunt ook een spray maken of een roller maken om mee te nemen als je onderweg bent. 

Deze kaartset is bedacht en ontworpen door Francisca de Vreede, geïnspireerd door de kracht van de essentiële oliën van YL en de lichtkracht van de engelen.

De illustraties zijn gemaakt door Marjo Janssen.

 

Eind juni zal het kaartendeck aankomen bij mij. Ik zal dan ook meteen met verzenden beginnen. 

 

Let wel op, er kunnen contra-indicaties zijn bij oliën. Ben je niet zeker dan mag je altijd contact met me opnemen en ik help je graag verder. 

Meer weten over de oliën van YL dan klik HIER.