Engelen & Oliën kaartendeck

Bevrijd jezelf en vind je pad!

Stap in een wereld van betovering en transformatie met ons meeslepende kaartendeck van 60 Engelen & Oliën. Ontdek de kracht van deze unieke combinatie en maak verbinding met je mentale, emotionele en spirituele zelf. Verwijder blokkades die je op je weg tegenhouden, zodat je moeiteloos je eigen pad kunt bewandelen.

Laat je leiden door Engelen & Oliën in de wirwar van het leven. Wanneer je vastzit, je niet lekker in je vel zit of je geconfronteerd wordt met onverwachte uitdagingen, biedt dit kaartendeck je de begeleiding die je nodig hebt.

Ontdek dagelijks, wekelijks of maandelijks een nieuwe kaart en ervaar de magie van de bijbehorende olie. Cup, verspreid of masseer de olie op je lichaam en voel de helende energie door je stromen. Of creëer een handige spray of roller om altijd bij je te hebben, waar je ook gaat.

Dit bijzondere kaartendeck is bedacht en ontworpen door Francisca de Vreede, geïnspireerd door de transformerende kracht van YL's essentiële oliën en de verlichting van engelen. De prachtige illustraties zijn gemaakt door Marjo Janssen.

Let op: Essentiële oliën kunnen contra-indicaties hebben. Wees gerust, als je twijfels hebt, sta ik klaar om je te helpen. Neem altijd contact met me op voor advies.

Benieuwd naar de magie van YL's oliën?
Klik HIER voor meer informatie.

Trek deze unieke reis naar zelfontdekking en verlichting met het Engelen en Oliën kaartendeck. Laat je betoveren door de krachtige combinatie van engelen en oliën en ervaar de transformatie die mogelijk is in jouw leven. Bestel nu en maak je klaar om je pad te omarmen!