Aroma Therapie

Wat is Aroma Therapie

Aromatherapie is veel meer dan wellness en heerlijke geuren. Het is een eeuwenoude natuurgeneeswijze op basis van plantaardige ingrediënten. Het is een behandeling met geuren voor jong tot oud.

We maken gebruik van aromatherapie om evenwicht tussen lichaam en geest te bevorderen en te ondersteunen. Zo werken we op een natuurlijke manier aan jouw fysiek, emotie, mentaal en spiritueel gebied. Maar ook dieren kunnen baat hebben bij het gebruik van essentiële oliën (etherische olie of aromatische olie), hoe alleen rekening mee dat het reuk vermogen veel sterker is dan die van de mens. Deze werken via geur (inhaleren), het aanbrengen op de huid of via inname (voeding en drank).

Iedere olie heeft zijn eigen eigenschap, die jouw lichaam en geest ondersteunt. Bij het juiste gebruik van aromatherapie, zullen er zelden neveneffecten zijn.

Wat is essentiële olië?

Dit is olie die van bloemen, struiken, bomen, wortels, fruit en kruiden komt. De essentiële olie geeft jouw ondersteuning op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Essentiële olie wordt op verschillende manieren gemaakt, dit ligt aan welk deel je van de plant hebt. Wat belangrijk is dat de olie puur natuur is voor het beste resultaat te bereiken. 


Ook kun je het e-book downloaden waar meer over essentiële olie staat. Deze is gratis te downloaden Klik hier.

Wat gaan we doen?

Als Aromatherapeut kijk ik naar wat jij op dat moment nodig hebt op een van de vier gebieden. Ik hou ook rekening met de contra-indicaties. Maar we kunnen ook nog op een andere manier kijken naar je lichaam, dat doen we door middel van een Itoviscan of de Zytoscan te kijken wat je lichaam nodig heeft. Lees meer op de pagina van de scan. Dan maken we een spray of een olie, maar er is ook de mogelijkheid om een flesje pure olie te kopen dit kan op twee verschillende manieren. Je koopt een flesje bij mij of je gaat zelf aan de slag thuis. Lees hierover meer hieronder bij zelf thuis aan de slag met aromatherapie.

 

Dan heb ik nog de Aroma Bliss en Emotionele Clearing dit zijn therapie vormen die ik aan bied voor mentaal en emotioneel gebied. Maar ook een heerlijke ontspanningsmassage met olie op de rug en voeten, deze brengt niet alleen ontspanning aan lichaam maar ook de geest. Lees meer op de pagina van de therapie of massage voor meer informatie. 

Zelf thuis aan de slag met aromatherapie

Wat ik ook doe is je begeleiden met essentiële olie als je zelf thuis aan de slag wilt gaan. Zo kun je aromatherapie op een veilige manier zelf thuis in huis inzetten. Ga zelf aan de slag met een diffuser en enkele oliën die ideaal zijn voor gezin en huis. Maar ook zelf producten maken voor jong tot oud. Zou je hierover meer willen weten contacteer mij dan per mail of stuur mij een berichtje. Wat je ook nog kunt doen als je nog meer wilt weten over essentiële olie vraag dan mijn e-book aan en ik vertel je meer over een kit die geweldig is voor je gezin en huishouding. 

Wat zijn de kosten?

Een aromatherapie consult kan ook per mail. Je krijgt van mij een vragen lijst die je invult, deze dan terug naar mij stuurt. Ik ga dan aan de slag voor jou. Dan bespreek ik met jouw enkele opties over het inzetten van de olie. Dan ga ik aan de slag met het maken van de producten. 

Consult is in de prijs inbegrepen:

Spray flesje 30 ml € 20,-
Roll on 10 ml € 20,-
Flesje olie 30 ml € 30,-

Kijk in de webshop 

 

Disclaimer