Disclaimer

KVK: BE 0678.370.092 Francisca de Vreede verleent u hierbij toegang tot www.franciscadevreede.be en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

De gepubliceerde teksten, afbeeldingen en inhoud ter informatie van de website kan altijd door de eigenaar aangepast en/of gewijzigd worden zonder daarover vooraf mededeling te doen.

Francisca de Vreede actualiseert regelmatig de inhoud van de website. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de website is met de groots mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd.

De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten.

Voor gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Gebruik van essentiële olie, bloesemremedies en celzouten is op eigen risico.

Deze site geeft informatie over aromatherapie, essentiële olie, bloesemremedies en celzouten, maar dit is niet bedoeld als medisch advies.

De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en de informatie dient ook niet te worden opgevat als medisch advies.

Ik ben geen arts en doe geen claims over diagnose, behandelingen, genezing of ziekte preventie.

Francisca de Vreede is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende (medische) adviezen, onverhoopte onjuistheden en/of onvolledigheden.

De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet voor het stellen van een eigen diagnose.

Bij twijfel of ziekte altijd een medische gekwalificeerde arts raadplegen.

Auteursrechten

De auteursrechten van Francisca de Vreede zijn eigendom. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik zijn niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Francisca de Vreede. Tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.