Hier deel ik alles met jou over de producten van Young Living. Ben je op zoek naar iets dat hier niet bijstaat, neem dan even contact met me op. Je kunt producten via mij bestellen, maar er is ook een mogelijkheid dat ik voor je een account aanmaken, bestel je een starterskit dan maak ik een account voor je aan (dit is geheel vrijblijvend en zonder kosten). Ik help je graag dan met bestellen, op deze manier heb je normaal binnen 1 of 2 dagen je bestelling in huis. Dat is sneller dan als je via mij besteld dan duurt het iets langer. 
Neem even contact met me op via mail, whatsapp of bel me.

Maar het is ook mogelijk om bij Young Living zelf te kijken wat ze allemaal hebben. Dit kun je doen door HIER KLIKKEN.
Je kunt je dan volledig zelf inschrijven. Maar als het niet lukt, help ik je graag verder. 

Als je je via mij inschrijft, kun je maandelijks gratis een itoviscan komen afnemen.

Wil jij je leven veranderen?

Dan is dit deze starterskit de perfecte start. In deze kit vind je alles wat je nodig hebt om de kracht van essentiële oliën om een handige manier te ontdekken. Ideaal voor je dagelijks leven in en om huis. 
Lees hier meer.

Single oliën is een soort olie in een flesje. Ik vertel je graag meer over de oliën. Er zal lang nog niet alle oliën erbij staan die YL heeft. 
Lees hier meer over de Single oliën.

Blend oliën zijn meerdere soorten oliën bij elkaar. Zo hoef je zelf al niet te mixen. Er zijn hele mooie blends die veel voor je kunnen betekenen. Er zal lang nog niet alle oliën erbij staan die YL heeft. 
Lees hier meer over de Blend oliën.

Je lichaam ondersteunen met supplementen. Kijk hier welke supplementen er zijn.
Lees hier meer over de supplementen.