Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Francisca de Vreede

U gaat een overeenkomst aan met KVK: BE 0678.370.092 Francisca de Vreede

Bestelling plaatsen:
Als u een bestelling doet, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Bestelling goed ontvangen:
U ontvangt een mail als bevestiging van uw bestelling. Ontvangt u die niet, laat het mij dan weten via de mail: info@franciscadevreede.be
Zonder een bestelbevestiging is er geen garantie dat de bestelling goed is aangekomen.

Prijzen:
Prijzen op de website zijn zonder BTW. Bijkomende kosten zijn alleen de verzending van uw bestelling. Er zijn verder geen verborgen kosten.

Assortiment:
De meeste producten worden pas gemaakt na de bestelling. Houd dus rekening met productietijd.
Indien een product niet op korte termijn leverbaar is dan stel ik u op de hoogte en bespreek ik met u een gepaste oplossing. U mag in dat geval ook kosteloos annuleren.

Levering:
Een bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van betaling, door via de website te betalen of vooraf overboeken of bij contante betaling.

Ruilen/ Retourneren:
Vanwege hygiëne zijn sprays en rollers ruilen/ terugsturen niet mogelijk. Alle andere producten kunnen geruild of terug gestuurd worden, binnen 14 dagen.

Garantie:
Mocht een levering incompleet of beschadigd zijn of heeft u een klacht, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen en dan zorg ik voor een gepaste oplossing.
Maak foto’s van de beschadigde producten, voor bewijs.

Mail:
info@franciscadevreede.be

Privacy Wet

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik ga dan ook zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Ik zal nooit gegevens doorgeven aan anderen of aan derden verkopen.

Door gebruik te maken van mijn website ga je akkoord met mijn privacy en cookie beleid.

Francisca de Vreede neemt jouw privacy zeer serieus. Ik vind het zelf ook niet fijn als ongevraagd mijn gegevens worden verzameld.

 

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer jij een vraag stelt, iets besteld in de webwinkel of een gratis weggever aanvraagt of gebruik maakt van een andere dienst kan het zijn dat er wordt gevraagd om gegevens in te vullen.
Ik verwerk alleen de gegevens die jezelf versterkt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Leeftijd

 

Met welk doel worden die persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres worden gebruikt voor het verzenden van nieuwtjes en nieuwsbrieven. Ik doe dit alleen met gegevens die ik verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten, of als jij je aanmeldt voor een challenge, of als jij jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit doe ik niet met bestelling en als informatie vragen, je kunt dan wel aangeven of je op de mailingslijst wilt staan. 
  • Je naame-mailadresadres en telefoonnummer die jij invult bij een formulier voor een bestelling, worden gebruikt om een rekening te kunnen maken en het pakket te kunnen verzenden. Zulke formulieren komen in mijn mailbox en wordt daar 5 jaar bijgehouden.
  • Wanneer jij het contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.

Door jouw gegevens te verstrekken geef je mij toestemming om de gegevens voor boven genoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden.

 

Met wie deel ik je persoonsgegevens?

Mailprovider

Je persoonsgegevens naam en E-mailadres worden opgeslagen op de server van een mailprovider Mailerlite. Check hoe Mailerlite  met de privacy van je gegevens omgaan.

 

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

  • Wanneer jij je uitschrijft voor mails, word je op een uitschrijflijst gezet die NIET meer gemaild wordt. Je blijf wel maximaal een jaar in het systeem tot ik je van de uitschrijflijst volledig verwijder.  
  • Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te verbeteren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. 
info@franciscadevreede.be

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.