MegaCal is onze heerlijke drank in poedervorm die zorgvuldig samengesteld is voor gemakkelijke consumptie en optimale opname. Deze drank voorziet het lichaam van een gepatenteerd evenwicht van calcium en magnesium.

Niet alle voedingssupplementen met calcium zijn hetzelfde, vooral niet omdat velen synthetische formules en toevoegingen bevatten. Deze drank in poedervorm heeft zijn levendige smaak te danken aan zuivere etherische citroenolie. Geef je lichaam de calcium die het nodig heeft met een handige drank die geschikt is voor vegetariërs en geen zuivel, gluten, soja of genetisch gemodificeerde ingrediënten bevat.

Olive Essentials

Olive Essentials neemt je mee naar een warmer klimaat en zal ongetwijfeld in een mum van tijd een nieuwe favoriet worden. Olive Essentials is gemaakt met Spaanse olijven en bevat dus hydroxytyrosol, een natuurlijk voorkomend bestanddeel dat bijdraagt aan de gezonde reputatie van de vrucht. Iedere capsule bevat net zoveel hydroxytyrosol als een liter extra vergine olijfolie, wat betekent dat dit fantastische voedingssupplement een geconcentreerde hoeveelheid van dit waardevolle bestanddeel levert. Hydroxytyrosol is afkomstig van de bladeren van de olijfboom en de vrucht zelf. Olive Essentials bevat tevens Rosemary+.

Inner Defense

Inner Defense bevat uitmuntende etherische oliën zoals oregano en tijm en onze kenmerkende melange Thieves®. Inner Defense is verkrijgbaar in handige softgels.

Vitamine C

Super C Tablets garandeert een perfecte start van de dag! Neem dagelijks een tablet en geniet van de voordelen van een stoot vitamine C zodat je immuunsysteem normaal kan blijven functioneren. Vitamine C is zeer belangrijk voor het lichaam, vooral omdat het bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid. Super Vitamin C is daarnaast rijk aan mangaan dat bijdraagt aan een normale stofwisseling en dus het perfecte voedingssupplementen voor momenten waarop je behoefte hebt aan energie.

Houd er rekening mee dat oudere mensen gevoeliger kunnen zijn voor mangaan.

Vitamine D

Super Vitamin D bevat vijfhonderd procent van de aanbevolen hoeveelheid vitamine D en geeft je alle ondersteuning die je nodig hebt. De oplosbare tabletten bevatten enkel natuurlijke en plantaardige ingrediënten.

Super Vitamin D is plantaardig, geschikt voor veganisten en volledig vrij van synthetische ingrediënten.

Onze vitamine D is van nature afkomstig van duurzame korstmos, een plant die voorkomt in Noord-Amerika, Scandinavië en Azië en van oudsher gebruikt wordt in traditionele Europese geneeskunde.

Super Vitamin D is een lekkere oplosbare tablet en een goede bron van vitamine D, een vitamine dat bijdraagt aan de normale werking van botten en spieren.