Challenge gezonder drinken

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 11:44

De afgelopen 12 dagen heb ik de Challenge gezonder drinken gegeven. Deze heb ik gemaakt nadat ik zelf meer water ben gaan drinken. Omdat ik zelf heb ervaren wat het met je lichaam doet. Weet je dat ons lichaam grotendeels bestaat uit water?

Ik dronk zelf veel te weinig water. Ik dronk het als ik medicatie moest nemen. Ik vond het maar naar niets smaken. Nu weet ik dat je water kunt pimpen. Ik drink nu dagelijks 2 liter water, bij warm weer iets meer.

Als je wilt afvallen zul je iets meer water moeten drinken. Het voert je afvalstoffen af. Het is jouw transportmiddel in je lichaam. Jouw lichaam heeft dit nodig om te kunnen functioneren.

Ik merkte op een gegeven moment dat mijn lichaam beter functioneerde. Mijn darmen, mijn huid is veranderd en minder hoofdpijn. Niet alleen dat maar doordat ik minder suiker drink, voel ik me ook beter. Ik was niet de enige die meer begon te drinken, maar mijn kinderen begonnen ook water te drinken. Zo zie je dat je familie ook mee kan doen. Het is gezond voor iedereen. Ik had ook in de challenge personen die genoeg dronken. Dan vraag jij je af waarom ze meedoen?

Ik had ook in de challenge personen die genoeg dronken. Dan vraag jij je af waarom ze meedoen?
De meeste hebben er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat je meer kunt met water. Ik had er ook in de groep die helemaal niet wisten hoeveel water ze dronken. Daar zijn ze nu bewuster van geworden.

De meeste hebben er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat je meer kunt met water. Ik had er ook in de groep die helemaal niet wisten hoeveel water ze dronken. Daar zijn ze nu bewuster van geworden. De meeste die meedoen drinken nooit tot nauwelijks water. Ze ervaren zelf wat het met hun lichaam doet. Wat ze niet dachten dat het zo hun leven zou beïnvloeden. Je hoort dan dat ze meer energie hebben, een zuivere huid. Doordat ze voelen wat het met ze doet, blijven ze daarna ook doorgaan met 1 1/2 liter tot 2 liter te drinken op een dag.

Als ik vraag wat ze prettig vinden dan krijg ik te horen:
Elke dag de e-mail
De facebookgroep als ondersteuning
De tips Stimulatie
Het e-book

Het e-book krijg jij op het einde van de Challenge. Dan kun je nog eens alles teruglezen. Er staan ook nog andere tips in. Ik neem zoveel mogelijk wat in het e-book staat in de Challenge mee.

Ik laat je wat reviews lezen van dames die meegedaan hebben.

Reviews:
Hoi Francisca, bedankt voor de challenge. Ik was een slechte water drinker, soms dronk ik zelfs niets van water dat zelfs verschillende dagen lang. Ik had regelmatig last van blaasontsteking en pijn in debuut van mijn nieren. Sinds de challenge is alles voorbij. Ik heb ook meer energie en mijn huid lijkt zuiverder wat als vrouw zeker is meegenomen. Het e-book is zeer interessant en zeker een plus om meer te weten over waarom meer water drinken. Ik wil je nogmaals bedanken, kan nu als ik het nodig heb teruggaan naar je e-book.
Patricia


Dank je wel voor de challenge voor je tips en stimulatie.
Anita Hartelijk

 

Bedankt, ik heb nu de manier om voldoende water te drinken en om het te verrijken.
Berendina

 

Dank je wel voor alle tips, ik sta nu toch meer stil bij hoeveel en wat ik precies drink.
Marjan

 

Heb je interesse om mee te doen?
Je aanmelden via mijn website. www.franciscadevreede.be/workshop-challenge/online-challenge-gezonder-drinken

Je staat dan op de lijst. Zodra we beginnen krijg je de eerste e-mail.

Reactie plaatsen

Reacties

Marjo Janssen Martens
4 jaar geleden

Blij dat ik heb deelgenomen aan de water -challenge van Francisca ,het heeft mij extra energie opgeleverd en ook was mijn slaapritme uit balans ook hier merk ik een verbetering in , Dankjewel 🌺 Francisca ,voor de fijne begeleiding en probeer zeker op deze weg door te gaan.