Lastige situatie nu over de hele wereld

Gepubliceerd op 30 maart 2020 om 07:00

Soms vliegt een dag snel om, maar het kan ook langzaam gaan. Vooral de kinderen hoor ik daarover klagen. Mijn jongste krijgt huiswerk per mail. Maar mijn andere dochter zou nu stagelopen, die gaat niet door. Maar school heeft nu ook geen huiswerk voor haar. Dus de dag duurt best lang, maar ze gaat 1 of 2 degen werken.
Ze is kassa medewerker. Gelukkig staat een plaat voor haar, waardoor het contact al minder is met de mensen. En ze draagt handschoenen en een mondkapje. Alle veiligheid zodat je zelf en anderen zo min als mogelijk besmetten kan maar ook voor de mensen die boodschappen doen. Zodat ze ook zo min mogelijk kans heeft op besmetting.

Mijn zoon en man werken ook nog gewoon. Maar bij thuiskomst altijd eerst goed handen wassen en het liefst even in de douche. Handdoeken worden meteen in de was gedaan. En schone kleren aan. Bij ons wordt zoveel als mogelijk gekeken dat het besmettingsgevaar klein blijft. Ook zorg ik er nu voor dat we extra gezond eten. Dus verse groenten en fruit is dan ook heel belangrijk. Maar ook verder de nodige ondersteuning aan ons lichaam geven. Zo staat veel de diffuser aan bij ons.
Ik maak elke ochtend met mijn zelfgemaakte schoonmaakdoekjes de lichtknoppen, deurklinken en handvaten van de kasten en keukenkasten schoon. Alle handendoeken worden verschoond, maar dat deed ik toch al elke dag.

Ik baal soms dat ik niet naar mijn cursus kan gaan nu. Maar gelukkig kunnen we nu wel online gaan. Dit kan helaas niet bij alle cursussen. Maar ergens is online ook wel fijn. Van thuis gewoon te volgen. Ik hoef niet eerste 2 of 3 uur in de auto te zitten. Het spaart eigenlijk wel veel tijd voor mij.
Een cursus is dus nu verschoven, maar de andere cursus gaat nu gewoon online door.
Over mijn onlinecursus kun je nu veel lezen op Facebook en Instagram. Dus wil je meer weten kom dan even kijken op mijn pagina.

Nu in deze situatie kan ik ook niet naar mijn dochter gaan. Ze woont dan wel in België, maar we mogen niet voor bezoekjes op pad. De grens over mag nu ook niet, dus mijn ouders of naar mijn schoonouders gaan kan ik ook vergeten. Ik hou me er gewoon maar even aan. In de hoop dat het snel voorbij is en we ons weer terug zien.

Wel maak ik elke dag even een wandeling. Verse lucht en zonlicht doet goed. Heerlijk even genieten van de natuur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.