Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Boek lezen

Gepubliceerd op 22 maart 2020 om 11:54

Lezen, lezen, nog eens lezen. Wat lees ik graag een boek. Het maakt me eigenlijk niet veel uit wat voor boek. Lezen voor mijn ontspanning of lezen voor informatie binnen te krijgen.

Als kind las ik al heel veel. Boeken, stripverhalen. Ik las heel veel, soms tot erger van mijn moeder omdat het al erg laat was, ik eigenlijk al moest slapen. Het werd na mate ik ouder werd er niet minder van. Er kwamen Duitstalige boeken, tienertijdschriften erbij. Soms voor school ook nog eens Engelse boeken.

Het lezen is gebleven, nog steeds lees ik van alles wat. Nederlandstalig, Duitstalig maar ook nu al eens Engelstalige boeken. Dit doordat ik Engelse les volg. Mijn Engels was nooit echt goed en wilde het toch maar eens verbeteren.

Als het boek spannend is moet ik opletten dat ik niet de nacht door lees. Ik lees namelijk graag voor het slapen gaan. Maar ook als ik in bad lig lees ik heel graag. Als het water koud word dan is het tijd om eruit te komen, een uur is dan ook zo om.

Maar ik lees ook veel informatie boeken over dat waar mijn interesse liggen. Reiki, boeddhisme, engelen, chakra, over dromen, de maan, sterrenbeelden, numerologie, edelstenen. Ik wil er wel meer van weten en lees er dan graag over.

Ik heb een klein kamertje in huis wat helemaal als boekenkast is gemaakt. Hier kan ik al mijn boeken kwijt. Helaas boeken die ik mooi vind zou ik toch nog eens graag willen lezen. Maar ook kinderboeken voor mijn kinderen staan er. En mijn hobby boeken staan er.
Zoals naaiboeken, breiboeken en knutselboeken. Dit is ook een hobby van mij.

 

Lees jij ook boeken?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.