Het feelgood ritueel

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 17:59

Zo goed als ik me nu voel, heb ik jaren niet gehad. Ik heb een mentale en emotionele verandering ondergaan. Iets wat ik nooit gedacht had dat dit kon. Nu zul jij je misschien afvragen hoe ik dat heb gedaan. Nou, dat ga ik je vertellen maar daarvoor zal ik een stukje vertellen van mijn verleden.

Ik heb als tiener een zwaar ongeval gehad. Daarna zag ik het eigenlijk alleen nog maar somber in. In die tijd ben ik mijn man tegengekomen. Hij kende mij alleen van na het ongeval. Hij wist niet hoe ik vroeger was, een vrolijke meid die plezier in het leven had. Nu hebben we samen 4 kinderen. Ik zag wel al meer plezier in het leven door mijn kinderen. Ik hield me groot voor hen. Maar als ik alleen was zag ik het soms gewoon niet meer zitten. En na de aanrijding die we als gezin hadden, raakte ik weer in een diepe put. Het was geen fijne tijd voor mijn man en kinderen om me zo te zien. Ik kreeg nog meer lichamelijke klachten dan die ik al had.

 

Aan de slag met energetische therapie

Nu kwam ik bij een arts die me zei dat ik op zoek moest gaan naar alternatieve geneeswijze. Zo kwam ik in aanraking met een therapeut die werkte met energetische therapie. Ik ging erheen, ik had geen verwachtingen. Ik dacht: het zal wel allemaal. Het was maar de vraag of ze me kon helpen. Ik wilde het wel proberen, ‘nee’ had ik en ‘ja’ kon ik krijgen. En wat ik niet had verwacht gebeurde toch, ik ervoer van alles op die behandeltafel. Dus heb ik een vervolgafspraak gemaakt.


Genieten als een kind

Ze raadde me aan om met reiki te starten. Dat heb ik dan ook geleerd. Daarna ben ik begonnen met de tweedaagse celzouten opleiding en de eendaagse bloesemremedies opleiding. Dit alles heeft mijn leven zo veranderd. Daarna ben ik in contact gekomen met aromatherapie. Nou, daar werd ik nog blijer van. Ik kon weer genieten zoals ik als kind deed.

 

Ik beklom de berg

Ik kreeg steeds meer plezier in het leven en bloeide helemaal op. Ik had het gevoel dat ik de berg niet verder omhoog kon, omdat ik al boven was. Maar het bleek dat ik nog verder omhoog kon. Ik kwam een ritueel tegen dat ik nu nog steeds doe. Ik kan je zeggen dit heeft mijn leven nogmaals op de kop gezet. Ik zat opeens in een hele transformatie, er gebeurde weer van alles met mij. Soms voelde ik paniek, maar daarna was het weg. Ergens in mijn onbewuste werd van alles verwerkt.


Ik begon dingen te doen die ik eerder niet durfde. Normaal zou ik er niet eens aan denken om dat te doen. En toch deed ik het. Hoe ik me voelde? Nou super, geweldig, ik dacht: laat maar komen, ik wil wel meer. Ik heb hierdoor mijn e-book over essentiële olie uitgebracht en ben aan de dingen begonnen die ik vroeger voor me uitschoof.

 

Maak kennis met mijn waardevolle ochtendritueel

Ik heb dit ritueel helemaal uitgewerkt. Alles opgeschreven en nog affirmaties erbij gezet. Zo voelde het goed voor mij. Dit ligt dan ook op mijn nachtkastje. Het beste is als je dit ritueel 30 dagen elke ochtend en avond doen. Ik deed het 20 dagen elke ochtend en avond. De laatste 10 dagen heb ik het alleen de ochtend gedaan. Ik werkte met pure druppels. Nu heb ik het in een roll on zitten en doe het ritueel nu om de dag. Ik bouw het een beetje af, maar wil dit een keer per week blijven doen. Ik kan het niet meer wegdenken uit mijn leven. Het heeft zoveel gedaan met mij.

 

Het geheim van mijn transformatie

Als ik nu terugkijk naar mijn verleden, hoe ik was en hoe ik me gevoeld heb. Dan kan ik van mezelf zeggen ik heb een transformatie ondergaan. Maar niet alleen ik zeg dat, maar ook oude vrienden die me kennen van na het ongeval. Mijn familie die ziet dat ik veranderd ben. Die hebben gezien hoe ik van vrolijke tiener naar een depressieve tiener ging. Maar nu zien ze de vrolijke meid terug uit mijn kindertijd. Dit is waar ik het allemaal voor doe.

Probeer jij het ook?

Ik ben een emotionele vrouw en ik krijg tranen in mijn ogen van vreugde dat ik deze weg heb afgelegd. Hij was zwaar, maar ik heb het wel gedaan. En ik kan alleen maar zeggen: probeer het zelf. Ervaar dat wat ik ervaren heb. Ik weet dat je er blij van gaat worden.


Liefs Francisca

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.