Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Mijn eerste sauna bezoek

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 21:21

Ik was er nog nooit geweest tot voor 1 jaar geleden. Het ligt net een half uur rijden van bij mij. Ik ga sinds 3 jaar wel eens zwemmen bij Carolusthermen in Aken. Naar de sauna ga ik er niet want ik hou toch liever mijn badkleding aan. 

Toch vind ik het jammer dat ik niet naar de sauna kan gaan. Nu kreeg mijn man 2 waardebonnen voor de Thermea 2000. Nou ik zei al ik ga niet. Nou zegt hij je moet maar eens gaan googelen. Ik op de website gekeken. Elke dinsdag en het eerste weekend van de maand is met badkleding zwemmen en sauna.

De andere dagen zijn zwemmen met kleding en sauna zonder badkleding. Op de donderdag dan is er geen badkleding dag. Dus eigenlijk hebben ze voor iedereen iets. Nou zei ik wanneer gaan we. Toen hadden we ons een dag geprikt in het weekend.

Wat ik heel geweldig vond was de opgiet sauna. We waren in een opgieting daar werden heerlijke geuren gebruikt.  De laatste sauna opgieting die we hadden was met berkenboom takken. Heerlijk die lucht van berken. Terwijl ik allergisch ben voor de berk, ging het super goed.

Ik heb een geweldige dag gehad. Dit is echt voor herhaling vatbaar. Dus dit zijn we vaker gaan doen.
Nu heb ik aquafit en ik kon elke dinsdag genieten van de eucalyptus sauna en de infrarood voor ik naar de les moest. Helaas nu sinds begin dit jaar niet meer geweest. Ik mis het dus. Maar nu is mijn man een sauna aan het opzetten achterom in de tuin. Dus niet lang en ik kan thuis genieten van de sauna.

Ben jij ook al eens in de sauna geweest, hoe vind jij dat?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.