Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Kom uit je comfortzone

Gepubliceerd op 23 februari 2020 om 10:10

Zelf nooit gedacht dat ik het ga doen. Maar ik ga ervoor en begon met bloggen. Dit had ik zelf nooit gedacht, stukjes schrijven en dan gaan delen met anderen. Dit is ook voor mij een kom uit je comfortzone.

Ik schrijf best veel op, maar voor mezelf. Vroeger heb ik altijd veel geschreven, opeens werd het minder maar ik blijf schrijven. Het zijn aantekeningen of een soort dagboek voor mezelf. Daar kan ik schrijven wat ik wil en niemand die er een oordeel over heeft. Ook omdat ik zelf moeite heb met de Nederlandse schrift. Stel je voor iemand gaat mij corrigeren. Tja en dan gaat mijn ego er met mij vandoor.

Iets heeft me toch nu over de streep gehaald om het te doen. Eerst wist ik even niet waarom, maar live gaan op mijn facebook pagina was ook voor mij een kom uit je comfortzone. Dit heeft ook even geduurd voor ik dit gewoon kon doen. Stel je voor wat mensen van mij denken als ik live kom. Hee daar is mijn ego weer.

Het heeft ook even geduurd omdat ik er nog niet helemaal uit was met wat ga ik delen. Maar kort daarop kwam naar voren dat ik gewoon over mijn leven en wat ik doe in mijn leven ga schrijven. De leuke en minder leuke dingen. Ik denk zo je leest mijn blog of je leest ze niet. Ik ben ik en jij bent jij. Maar wie weet heb je erkenning in blogs van mij.

Maar mijn olietjes hebben me geholpen om uit mijn comfortzone te komen. En je wilt natuurlijk nu ook wel weten welke. Ik kan zeggen de olietjes van de bijbel hebben veel gedaan met mij. Maar ook Valor, Joy, Believe en Highest Potential.

Wil je meer weten?
Mail me: info@franciscadevreede.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.