Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Fibromyalgie

Gepubliceerd op 3 februari 2020 om 12:00

Ik heb fibromyalgie. Al een paar jaar heb ik dit. Ik had geregeld last van mijn lichaam. Het werd alleen maar erger. De huisarts vond maar niet wat ik had. Als ik behoorlijk last had kreeg ik met wat geluk massage voor geschreven en kon ik naar de therapeut gaan. Dit verlichte de pijn iets.

De therapeut kreeg een andere cliënt die dus fibromyalgie had. Hij verteld mij dat, hij had die mevrouw ook maar meteen gevraagd bij welke arts ze was geweest. Dus ik ook een afspraak bij die arts gemaakt.
En nadat ze alle drukpunten had gehad, mijn onderzoeken niets aangaven. Kreeg ik dus de bevestiging van fibromyalgie.


Je moet er leren mee omgaan. Je moet je gaan aanpassen. Ik kreeg massages voorgeschreven dat ik naar de therapeut kon. Maar ik moest ook naar een psycholoog gaan. Maar het werd niet echt beter met mij. De psycholoog kreeg ik niet vergoed, was ook nog eens duur. Ik het begin ging ik 2 x per maand en na 6 maanden mocht ik elke maand komen. Maar toen het jaar om was ben ik er mee gestopt. Het hielp gewoon weg niet. Ik heb jaren doorgelopen met klachten. Ze werden wel wat verlicht met de massages die ik kreeg. In de zomer had ik minder last van mijn lichaam als in de winter.


Sinds ik met de celzouten ben begonnen, de bloesemremedies en de essentiële olie gaat het met en met beter met mij. Ook de reiki en energetische therapie hebben me goed geholpen. Ik doe het nu al een paar jaar. Maar het gaat steeds beter met mijn lichaam en fibromyalgie. Ik weet het is nog daar. Maar ik kan mijn leven al zo plannen zoals ik dat wil. Het zal wel nog wat duren voordat het weg is.
In de tussen tijd ga ik door met wat goed voor mij is. Zodat ik eens kan zeggen ik had fibromyalgie en nu is het weg. Ik weet het zal ook niet meer lang duren dan zeg ik die zin.  Ik ga ervoor.


Wil jij dit ook?
Mail me: info@franciscadevreede.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.