Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Ignite your highest potential

Gepubliceerd op 20 januari 2020 om 18:07

Mijn weekend was dit keer vol bezet. Zaterdag zat ik al om 7:40 uur in de auto op weg om me te treffen met Daniëlle. We gingen naar het event Ignite your highest potential. Het was maar een uurtje rijden van Gulpen.

Ik had niet verwacht dat dit weekend zo interessant was. Ik was erg nieuwsgierig naar wat we zouden horen. Ten eerste weer heel veel informatie. Sommige dingen had ik al in Brussel op de conventie gehoord. Maar het was nog niet helemaal bij me naar binnen gedrongen. Dit keer begreep ik het veel beter. Het is net of ik er nu wel klaar voor ben.

Ook veel over marketing. Er is zoveel voorbijgekomen. Genoeg tips zodat ik ermee aan de slag kan gaan. Dus ik zal er eens een paar dagen aan moeten gaan zitten er zal van alles moet worden veranderd.

We hadden ook een link naar een test die we zouden maken. Dat was belangrijk dat we die maakte. Nu dat heb ik dan ook gedaan. Niet alleen maar samen met Daniëlle. Ze kent me ook en sommige vragen vond ik lastig om over mezelf te oordelen. Nou dat wat eruit kwam was wel herkenbaar. Eigenlijk wel erg herkenbaar.

Op zondag hadden we het over de test. En welke essentiële olietjes ik nodig heb als ondersteuning. Nu het leuke is dat ik die olietjes ook op mijn droombord heb staan. Precies dezelfde, dus ik kom er niet langs om ze te gaan gebruiken.

Zaterdag was een lange dag die duurde van 9:30 uur tot 19 uur. Achteraf gingen we nog met een groep nog ergens iets eten. Ik was dan ook pas om 23:50 uur thuis. Zondag was het van 10 uur tot 17 uur. Maar daarna ook heerlijk met zijn drietjes iets gaan eten.

Op het event had je genoeg pauze om even bij te komen, even iets te drinken. In de middag was een goed verzorgd buffet waar we konden kiezen wat ze wilden eten. Dit is natuurlijk ook belangrijk op een event. Je zult ook energie moeten bijtanken.

Ik kan zeggen het was een super weekend, goed verzorgd en heel veel informatie die goed van past komt. Ik zou dit niet gemist willen hebben. En erg blij dat ik de kans had om te gaan. Natuurlijk ook weer nieuwe mensen leren kennen. Mijn week kan niet meer stuk.

 

Zo'n weekenden doe ik met teamgenoten, wil je meer weten hoe je in mijn team kunt komen.
Mail me dan op info@franciscadevreede.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.