Een droombord voor een geweldig 2020

Gepubliceerd op 12 januari 2020 om 19:35

Een Dag vol Avontuur en Verbondenheid:
De dag begon vroeg voor ons, we waren met 3 dames die zich vol enthousiasme klaarmaakten voor een avontuurlijke trip naar hun bestemming. Samen onderweg naar een kasteel, benieuwd wat de dag gaat brengen. Hoewel we hoopten op een parkeerplaats bij het kasteel, moesten we de auto langs de straat parkeren. Helaas dan ook met onze zware tassen en kratjes naar het kasteel lopen.

De Creatie van het Droombord:
Toen iedereen er was begon de magie van het droombord. We kregen instructies over hoe we dit bord zouden maken, maar er was een verrassing in petto - geen knippen met een schaar, maar scheuren. Al had ik in het begin er wel moeite mee dat ik niet mocht knippen, maar al snel kon ik dit loslaten en selecteerde de plaatjes waarop mijn oog viel in de kleuren die tijdens een meditatie naar voren waren gekomen. .

De kracht van Essentiële Oliën:
Naast het maken van mijn droombord, kregen we ook de kans om essentiële oliën toe te voegen, kleine krachtpatsers die ons op deze reis in 2020 zouden begeleiden. De oliën heb ik op gevoel uitgezocht en toegevoegd aan mijn creatie. Deze geurende metgezellen gaan dienen als bron van rust, energie, balans, moed en kracht, waar ik volledig gebruik van wil maken.

Vol Vertrouwen het Nieuwe Jaar In:
Met mijn droombord compleet en essentiële oliën in de aanslag, voelde ik een energie om het jaar met vastberadenheid en kracht te benaderen. Het geloof in mezelf om te geloven dat niets onmogelijk was. Dit jaar zou mijn jaar worden, ga ik alle uitdagingen met vastberadenheid overwinnen.

Rollen, sprayen en diffusen, ik ga volop aan de slag met de olietjes die ik gekozen heb. Dit wordt mijn jaar, ik weet het zeker. Ik ga knallen hoe dan ook. 

Heb jij al eens een droombord gemaakt?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Bauwens Patricia
4 jaar geleden

Wat een leuke vooruitzichten . Heb nu nog meer spijt dat ik er niet bij was . Maar ben zeker dat je dat top gaat doen en hoop dat ik er de volgende keer kan bijzijn.