Mijn onvergetelijke avontuur op de conventie in Brussel

Gepubliceerd op 16 augustus 2020 om 13:52

Als ik terugkijk op mijn leven, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik een enorme transformatie heb doorgemaakt. Een transformatie die ik vroeger nooit voor mogelijk had gehouden, maar die me heeft geleid naar een wereld van essentiële oliën en natuurlijke geneeskunde. Dit avontuur begon na een ingrijpend ongeval dat mijn leven op zijn kop zette, en het heeft me naar onverwachte hoogtes gebracht.

Ik was altijd al gefascineerd door aromatherapie en de kracht van essentiële oliën. Het idee om met natuurlijke producten te werken sprak me enorm aan, maar ik was me ook bewust van de valkuilen in de industrie. Veel essentiële oliën op de markt zijn verdund met goedkope ingrediënten of bevatten chemische toevoegingen, en dat was iets wat ik absoluut wilde vermijden. Voor mij was het essentieel om met pure, onvervalste oliën te werken.

Een jaar later hoorde ik over de Conventie in Brussel die door Young Living werd georganiseerd. Ik wist meteen dat ik daarheen moest gaan. Het was een uitgelezen kans om de mensen achter dit geweldige bedrijf te ontmoeten en mijn kennis over essentiële oliën verder te verdiepen. Dus zonder aarzeling boekte ik mijn reis.

Op de dag van de conventie in Brussel ontmoette ik mijn upline en teamgenoten, en het voelde als een warm welkom in een hechte gemeenschap. We deelden ervaringen, bespraken nieuwe producten en leerden van elkaar. De conventie bood een schat aan informatie en ik nam gretig notities, vastbesloten om alles te onthouden.

Eén van de hoogtepunten van de conventie was het gala, waar ik nog nooit eerder naartoe was geweest. Op de foto zie je mij om 23 uur in de avond, slapen zat er dus nog niet in want ik had energie voor 10. Ik had echter niet door dat dit geen goede combinatie was voor mijn lichaam. Na een paar glazen Ningxia Red, een heerlijk gezond drankje op basis van superfruit, voelde ik me wat te enthousiast en merkte ik later dat het mijn slaap verstoorde. Een waardevolle les voor de toekomst!

De avonden in het hotel waren even gezellig als leerzaam. Samen met mijn teamgenoten genoten we van heerlijk eten en bespraken we de hoogtepunten van de dag. Ondanks de lange dagen, waren het dagen vol betekenis en voldoening. Ik wist dat ik het jaar daarop weer terug wilde gaan, en dat zou in Valencia zijn. Helaas gooide Covid roet in het eten en werd de conventie dat jaar online gehouden.

Maar zelfs een online conventie bood waardevolle kennis en nieuwe inzichten. Het was opnieuw een inspirerende ervaring die me alleen maar enthousiaster maakte voor de volgende conventie in Valencia in 2021. Ik kon nauwelijks wachten om deze prachtige stad te bezoeken en mijn passie voor essentiële oliën verder te verdiepen.

Ik kan met zekerheid zeggen dat het ontdekken van essentiële oliën en deel uitmaken van de YL mijn leven heeft verrijkt. Het heeft me geholpen om mijn passie te volgen en mezelf te omarmen in een wereld van natuurlijke producten. Als je me nu vraagt of ik met essentiële oliën werk, dan kan ik volmondig "ja" zeggen. Het heeft mijn leven getransformeerd en ik ben ontzettend dankbaar voor dit avontuur.

Ik kijk met opwinding uit naar de volgende conventie in Valencia, waar ik nog meer zal leren, nieuwe mensen zal ontmoeten en mijn passie voor essentiële oliën verder zal delen. Want één ding weet ik zeker: mijn avontuur met essentiële oliën is nog lang niet ten einde. Het is slechts het begin van een reis vol groei, ontdekking en heling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.