Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Conventie Brussel

Gepubliceerd op 16 augustus 2020 om 13:52

Wat geweldig om zoiets mee te maken. Iets wat ik vroeger nooit zou doen, maar nu wel gedaan heb. Ik zat in een verandering, deze conventie heeft weer iets toegevoegd.

Mijn leven zat in een verandering, na een ongeval ben ik van alles gaan doen (lees meer hierover in een andere blog). Ik was als aromatherapeut bezig toen ik met YL  in aanraking kwam. Essentiële olie was iets waar ik al weg van was. Omdat er met een natuurlijk product wordt gewerkt. Maar dan moet de olie ook natuurlijk zijn zonder chemie toevoegingen. Goedkope olie wordt vaak verdunt, of er wordt met chemie gewerkt om meer olie uit de plant te halen. Dit is iets dat wil ik niet, als dan ook echt puur natuur.

Ik werkte 1 jaar met de olie van hun en er werd een conventie gehouden in Brussel. Ik moest gaan, ik wilde de mensen ontmoeten die dit mogelijk maken. Zodat wij met pure olie kunnen werken.

Ik kwam mijn upline en teamies tegen, waarmee we praten over ditjes en datjes. Daarnaast leerde ik ook vele andere mensen kennen. Daarnaast was er veel informatie, dus ik heb veel geleerd. Nieuwe producten die eraan komen.

Maar ik was ook nog nooit op een gala geweest. Hiernaast op de foto zie je mij om 23 uur in de avond. Ik had een paar glazen Ningxia red gedronken. Nu weet ik dat ik dit niet moet doen in de avond.

In de avond was het gezellig in het hotel. Samen met teamies eten, de dag bespreken. Het waren dan wel lange dagen, maar mooie dagen. En had dan ook besloten om het jaar erna weer te gaan. Dat zou dit jaar Valencia zijn. Maar helaas Covid stak er een stokje voor.  Dit jaar dus een online conventie en volgend jaar 2021 is dan Valencia.

De online conventie was ook vol informatie. Dus weer erbij mogen leren. Ik verheug me er al op om volgend jaar naar Valencia te mogen gaan. Ik weet nu al dat het een geweldig weekend gaat worden. Ik kan nauwelijks wachten tot volgend jaar.

Werk jij al met essentiële olie?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.