Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Toen ik begon met mijn opleiding essentiële olie

Gepubliceerd op 2 augustus 2020 om 13:04

Ik heb de cursus bloesemremedies gedaan. Daar ben ik in aanraking gekomen met de essentiële olie. We hadden ook een stukje over de olie in onze cursus dat je het goed kunt combineren met de remedies en de celzouten. Er was ook iemand in de cursus die had de cursus aromatherapie al gevolgd. Ze was er gewoon helemaal weg van. Dit trok me over de streep, deze cursus wil ik gaan volgen.

Sinds ik de cursus heb gedaan ben ik bezig ben met de oliën, is mijn leven anders geworden. Ik laat producten weg uit mijn leven en gebruik nu mijn oliën.
Ik maak mijn eigen scrub, body Butter en badolie, maar ook mijn eigen spray voor in huis of mijn eigen parfum.

Mijn reuk is ook verandert, als ik langs een winkel loop waar parfumflesjes wordt verkocht vind ik de reuk niet zo heerlijk. Ik ruik andere geuren die ik voorheen niet zo waarnam als nu.
Ik vind het heerlijk om uit te proberen. Zodra mijn zelf gemaakt product op is verheug ik me er al op voor iets nieuws te gaan maken.

Een vriendin van mij was test persoon samen met mijn dochter en een bekende, want ik moest ook 6 verslagen maken van 3 personen die ik gebruikte als test persoon. Zodat ik nu mijn certificaat kon behalen.
Voor mijn bekende een olie gemaakt voor in de diffuser, mijn vriendin had een spray en mijn dochter een scrub. Nu kregen ze ook een vervolg, dus een tweede product voor te testen. Ze waren na het eerste test product al nieuwsgierig naar wat het volgende ging worden.

Zo zie je maar wat de natuur ons geeft. Een heerlijke natuurlijke geur zonder extra toevoegingen. Het doet ook nog eens zoveel voor je lichaam. Bij mij het is niet meer weg te denken in mijn leven.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten.

Mail me dan op info@franciscadevreede.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.