Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Internationaal Vertelfestival

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 12:35

 

Ik ga er al een paar jaar heen, luisteren naar verhaaltjes in het Engels. Maar je kunt ook naar verhalen luisteren in het Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees. Het is voor gezinnen, scholen en volwassenonderwijs. Het duurt ongeveer 1 uur.

Je hebt een verteller die 1 of meerdere verhaaltjes verteld. Vorig jaar hadden we 2 dames die allebei hun eigen verhaal vertelden. Hoe en wat dit jaar heb ik geen idee. Ik weet dat ik een keer 2 vertellers heb, de andere dag 3 vertellers.

Op de foto kun je het al zien. We hebben 2 vertellers. Dat wordt spannend. En van waar komen ze? Geen idee dat weet ik nog niet. Vanavond een man en een vrouw. Hij vertelt dat hij komt van de India, maar al heel wat jaren in Engeland woont. Waar zij van komt geen idee.

Samen vertellen ze een verhaal over een koning en zijn vrouw. Het is heel spannend. Beide vertellen ze een stukje, dan wisselen ze weer. Hij vertelt sneller als zij dat doet. Het was best wel spannend. Hoe loopt het af. Ze vertellen het geweldig.

Ik heb me op nog een dag aangemeld. Maar dan zijn er 3 personen. Dat wordt spannen hoe gaan zei het doen. Nou we hebben 3 mannen een Belg, Fin en een Noor. Ze vertellen een beetje over zichzelf.

Dan begint het supergoed. Het gaat in het Fins, dan in het Noors en dan uiteindelijk in het Nederlands. Het grootste deel vindt plaats in het Engels en Nederlands. Soms komen de talen Fins en Noors een ertussendoor.

Ze vertellen het super. Dit was een super avond. Het was geweldig mooi. Om toch naar die verhalen te luisteren. Goed gelachen tussen door. Ik weet het zeer zeker. Volgend jaar ga ik weer terug. Het is gewoon spannend. Het is elk jaar weer anders.

Lijkt het jou ook leuk? Kijk eens bij kasteel Alden Biesen in Bilzen misschien iets voor volgend jaar?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.