Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Waarom doe ik dit werk?

Gepubliceerd op 27 januari 2020 om 13:02

Een paar jaar geleden hebben we als gezin een aanrijding gehad. Ik heb toen een whiplash gehad, mijn man en kinderen die ook in de auto zaten hadden gelukkig nergens last van. Toen zat ik een tijdje niet lekker in mijn vel.

Ik kwam via een bekende bij een therapeute terecht die mij goed geholpen heeft. Bij haar ben ik in aanraking gekomen met celzouten en bloesemremedies.  Ze stimuleerde mij om reiki te gaan volgen want dat zou mij goed doen. Ook omdat ik fibromyalgie heb. Maar ook omdat ik erg gevoelig ben. Toen heb ik reiki 1 gedaan en een half jaar erna Reiki 2.

In die tijd gebruikte ik nog steeds de celzouten en bloesemremedies. Lichamelijk werden mijn klachten minder, maar het duurde wel even. Ze kreeg een boekje voor het nieuwe jaar met de nieuwe cursusdatums van de celzouten en bloesems.

Ik heb me toen aan gemeld voor de dagcursus bloesems en voor de 2,5 dag van de celzouten.  Ik was in de zomer net geopereerd aan mijn gescheurde pees in de schouder. Auto rijden zat er niet in. Maar ik liet me niet tegen houden en ben toch naar de eerste cursusdag geweest van de celzouten. Mijn man bracht me naar de trein op het eindpunt werd ik opgehaald. Het was een zeer leerrijke dag, had geen spijt ervan dat ik geweest was.

Na die 2,5 dag ben ik begonnen zelf voor mij de celzouten te gaan uitzoeken. Ik neem ze nu nog steeds, elke dag. Het gaat steeds beter met mijn lichaam en dat is wat ik verder door wil geven.

De 1 daagse kennismaking van de bloesems was even goed zeer interessant. Ik kon haast niet meer wachten tot de opleiding van de bloesemremedies begon. Je leert hoe je bloesems uitzoekt, niet alleen via de kaarten maar ook op klacht. Bloesems werken op het bewustzijn.  Wat een interessant jaar was het.

We hebben een dag gehad waar we informatie kregen over essentiële oliën. Nou dit was heel interessant. Ik ben dan ook direct nadat ik klaar was met de bloesemremedies meteen begonnen met de aromatherapie. Dit gebruik ik ook dagelijks. Hoe gebruik ik dit door druppels in mijn diffuser te doen, of in een spray die ik kan meenemen. Maar ook maak ik een roll on die ik kan smeren op mijn huid. Het is gewoon niet meer weg te denken in mijn leven.

 


Omdat ik weet wat het doet met mijn lichaam en mijn bewustzijn wilde ik er toch iets meer mee gaan doen. Wat goed voor mij is, is goed voor een ander. Ik weet dat de weg die je in je leven bewandelt niet altijd gemakkelijk is. Maar je kunt er zelf ook iets aan doen. Als je een fout maakt leer je ervan, je maakt die fout geen tweede keer.

Voor mij telt nu een ding in mijn leven. Ik luister niet meer naar mijn hoofd maar naar mijn gevoel. Luister naar je hart en je komt veel verder in je leven.

Kort daarna kwam ik in aanraking met Young Living. Nou al die olietjes daar was ik al fan van. Maar nu hebben ze ook producten voor je huishouden. Nou wie wil er niet gif vrij wonen? Ik in ieder geval wel. Ik merk sinds ik poets met de thieves dat ik tegen mijn oude poets spullen niet meer kan. Die geur daar word ik misselijk van. Ik merk het ook duidelijk aan mijn handen. Voor mij geen chemische rommel meer.

Maar ze hebben veel meer. Niet alleen olietjes of voor je huishouden. Er is ook voor de huid van alles te verkrijgen. Schoonheid en welzijn zoals make-up, zeep, gezonde snacks dit is maar een kleine zicht op wat er te krijgen is.

Ik weet waarom ik mijn leven heb veranderd. Dit doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ik wil het hun ook leren om zo gezond als mogelijk te leren leven zonder chemie.

Wil jij dit ook?
Kijk op mijn website, of mail me als je vragen hebt ik help je heel graag.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.