2020 word mijn jaar

Gepubliceerd op 12 januari 2020 om 19:35

Ik ga het nieuwe jaar van 2020 goed in, dat door een droombord te maken. We waren met collega’s samen maar je kunt ons ook wel teamgenoten noemen. Dit alles georganiseerd door onze upline collega. Ik had een super dag en het was zeer gezellig. Daarnaast ook weer wat nieuws erbij geleerd.

 

Ik vertrok met 3 andere dames vroeg in de ochtend om naar onze plek van bestemming te gaan. We hebben even moeten zoeken waar we de auto konden parkeren, we hadden gehoopt op een parkeer plaats bij het kasteel. Maar helaas de auto moest langs de straat staan. Nou met onze zware tassen en kratje zijn we naar het kasteel gelopen.

Toen iedereen er was zijn we begonnen. Eerst informatie over hoe we het droombord gaan maken. Toen kregen we een korte meditatie, daarna mochten we onze plaatjes gaan uitzoeken. Niet gewoon plaatjes zoeken maar plaatjes met de kleur of kleuren die we bij de meditatie door kregen.

Ook niet knippen met een schaar, we gaan scheuren. Ik wilde eigenlijk mooi knippen en dan met een kartelschaar erlangs. Ik had alles mooi mee genomen. Maar nee, dit mochten we niet. Ik heb er eerst wat moeite mee gehad, maar kon het snel al loslaten. En er is toch wat moois van geworden.

Dan heb ik nog olietjes uitgezocht in het boek en ze erbij geplakt. Het zijn essentiële olietjes die mij dit jaar op mijn reis gaan begeleiden. Ik zag al dat ik ze nog niet allemaal heb dus ik ga ze snel bestellen. Ik ga wel al met mijn olietjes aan de slag die ik heb.

Rollen, sprayen en diffusen, ik ga volop aan de slag met de olietjes. Dit wordt mijn jaar, ik weet het zeker. Ik ga knallen hoe dan ook. Dit word mijn jaar.

Heb jij al eens een droombord gemaakt?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Bauwens Patricia
een jaar geleden

Wat een leuke vooruitzichten . Heb nu nog meer spijt dat ik er niet bij was . Maar ben zeker dat je dat top gaat doen en hoop dat ik er de volgende keer kan bijzijn.