Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Wat ik helemaal niet fijn vind als ik auto rij.

Gepubliceerd op 14 juni 2020 om 19:23

Ik zal niet de enige zijn die dat niet prettig vindt. Ik ben dan ook altijd blij als iemand bij mij in de auto zit. Dan valt het nog wel te doen. Mits het niet te lang duurt.

Ik was alleen in de auto, ja daar rij ik de file in. Had ik het net iets eerder gezien dan had ik de afrit nog kunnen nemen. Maar het ging helaas niet meer. Tja dan sta je daar voor een tunnel die afgesloten is.

Ik ben er al niet dol op om door een tunnel te rijden. Een kleine gaat nog wel dan heb ik het over 1 km. Maar zijn ze langer dan vind ik het al niet meer zo prettig. En als je dan ervoor staat, wachten moet omdat de tunnel is afgesloten.  En je kunt dan ook geen kant op, dan begint bij mij onrust.

Wat ben ik gaan doen, met mijn stress roller rollen. Niet alleen mijn polsen maar mijn hele onderarm moest eraan geloven. Maar normaal ook alleen achter de oren maar nu ook mijn nek en borstkast erbij. Tja de buurman die naast me stond keek me al vreemd aan.

Maar ik voelde me na vijf minuten rustiger worden. Dat was al eens goed. Na een half uur daar te staan mochten we dan gaan rijden. Ik hield genoeg afstand van mijn voorganger. Er paste zeker tien auto’s ertussen. Dat gaf mij weer een veiliger gevoel.

Ja, ik ben dan door de tunnel gereden en was dan ook heel blij dat ik aan de andere kant weer naar buiten reed. Ik heb meteen ook voorgenomen dat de andere tunnel waar ik nog door zou rijden die te vermijden. Ik heb dit ook gedaan, ik heb de afrit gepakt en ben anders gereden.

Het is helaas zo dat je een tunnel niet altijd kunt vermijden. Ik zelf gebruik als ik langere afstanden ga rijden de stress roller. En ik zorg dat ik die bij me heb. Dat ik altijd eens rollen kan als het nodig is.

Rij jij graag door een tunnel?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.