Vraag hier je gratis E-book Aromatherapie aan

Wat ben ik blij met mij zelfgemaakte doekjes

Gepubliceerd op 8 maart 2020 om 18:52

Ik gebruikte altijd al vochtige doekjes. Even snel iets op vegen van de tafel, aanrecht of van de vloer, lichtknoppen of deurklinken. Ook vaak voor over de wc-bril of door de wasbak. Gemakkelijk en snel, geen vaatdoek eerst nat te maken of afwasmiddel of poetsmiddel erop. De doekjes gaan ook steeds mee op vakantie. Heel handig, ook onderweg in de auto.

Voeger kocht ik de pakketjes met vochtige doekjes in de winkel. Maar nu maak ik ze zelf. Deze maken beter schoon, en desinfecteert ook meteen. Ik gebruik deze doekjes ook voor alles waar ik ze altijd al voor gebruikte.

Nou klik op onderstaande link. Dan kun je zien hoe ik mijn doekjes maak. Het is heel eenvoudig. Je hebt niet veel tijd nodig om ze te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=R4oWGbarYQU

Ik heb mijn doos dan ook meegenomen op vakantie. Nou heeft mijn schoonzoon stokbrood willen opwarmen in de micro-oven. Maar er ging iets mis. Mijn jongste zit bij de jeugdbrandweer en rook iets. Toen zag ze dat er iets langs het deurtje van de magnetron kwam. Tja ze handelde meteen. Magnetron uit, riep mij erbij en we maakten de voor en achter deur open. Toen het broodje uit de oven en dat naar buiten gebracht. Maar toen ging het brandalarm al af.

Ik had meteen naar de receptie gebeld. Niet dat de brandweer er dadelijk staan. Maar het zou fijn zijn als het alarm afgezet kon worden. Ze liet iemand ook even komen. Het alarm werd gereset en 10 minuten later stond er al iemand aan de deur om te kijken wat er gebeurd was. Maar hij maakte ook meteen foto’s van het broodje als bewijs.

Mijn schoonzoon zei hierop: ik ga dadelijk alles schoonmaken. Nou dat deed hij met afwasmiddel dat we in het vakantie pakket hadden van het park en een vaatdoek. Maar toen ik de avond de magnetron opendeed, stonk deze nog heel erg. Toen heb ik mijn doekjes gepakt en ben door de magnetron gegaan. En wat ik er toch nog met de doekjes eruit haalde was voor mij ongelofelijk. Maar de geur was ook weg uit de magnetron.

Voor mij dus geen andere doekjes meer als mijn eigen gemaakte doekjes. Wil je meer weten over mijn zelfgemaakte doekjes of het product dat ik gebruik. Mail me op info@franciscadevreede.be

Een kit die ik geweldig vind, veel fijner voor mijn huid maar ook voor de natuur.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.